Opatijski Advent dobio svjetsku potvrdu kvalitete: Uvršten u katalog Light Magazine

Jedan od vodećih svjetskih proizvođača svjetlosnih dekoracija Blachere Illumination uvrstio je fotografiju Opatije u blagdanskom ruhu u svoj katalog Light Magazine za 2021. godinu. Time je Opatija postala uzor i inspiracija organizatorima sličnih događanja diljem svijeta.

Čarolija opatijskog Adventa tijekom čitave će godine nastaviti oduševljavati svojom magičnom privlačnošću. Naime, francuski Blachere Illumination uvrstio je fotografiju Opatije u blagdanskom ruhu u svoj katalog Light Magazine za 2021. godinu. Radi se o jednom od najpoznatijih globalnih proizvođača svjetlosnih dekoracija, koji je ovime Opatiju svrstao uz bok najvećim svjetskim gradovima poput New Yorka, Amsterdama, Pariza, Londona, Budimpešte i drugih, čije su fotografije također predstavljene u ovogodišnjem izdanju.

Novi je to dokaz uspješnosti Najljepšeg Adventa uz more, ovog puta na svjetskoj razini. Nakon što je opatijska blagdanska priča virtualno proputovala Hrvatsku i svijet, sada će ostati upisana kao primjer kvalitetnog i atraktivnog uređenja grada i inspiracija za slične projekte diljem svijeta. Opatija je tako dobila vrijednu potvrdu velikog truda uloženog u uređenje grada proteklih blagdana.